G2, het  EPD voor paramedici en psychologen

De Heer Software

Bij De Heer Software ligt de focus voor 100% op zorg. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit en het verhogen van de efficiency van de gezondheidszorg in Nederland. Dit doen wij door het ontwikkelen van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software.

De klant centraal

Wij werken nauw samen met diverse praktijken en zorginstellingen die betrokken zijn bij de vernieuwing van onze producten. Deze samenwerking met experts uit de zorg draagt er toe bij dat onze software perfect is afgestemd op de eindgebruiker.

De Heer Software als kennispartner

Onze medewerkers beschikken over praktische kennis van processen in de zorg. We monitoren de ontwikkelingen in de zorgsector, zodat wij tijdig kunnen anticiperen op veranderingen. Ook participeren wij in diverse landelijke overlegorganen en hebben wij regelmatig contact met het ministerie van VWS, College voor Zorgverzekeringen (CVZ), DBC Onderhoud en diverse brancheverenigingen (KNGF, VvOCM, Actiz, VGN, GGZ Nederland, VNG, Zn).

Service & Support

Onze Service & Support afdeling heeft deskundige supportmedewerkers, met veel kennis van G2 en de processen in de zorg. Hierdoor zijn zij in staat om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over het optimaal gebruik van onze software.

Het is mogelijk om onze supportmedewerkers telefonisch te benaderen, maar er kan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik worden gemaakt van ons Helpdeskportaal, een krachtige bundeling van informatie die u kan helpen bij het dagelijks gebruik van onze software.

Meer informatie vindt u op de website van
De Heer Software.