G2, het  EPD voor paramedici en psychologen

Fysiotherapie Wijchen

 

Fysiotherapie Wijchen is een breed georiënteerde fysiotherapiepraktijk met een vast team van betrokken therapeuten. De praktijk bestaat al sinds 1978 en is gehuisvest in een voormalige vrachtwagengarage met 750 vierkante meter aan behandelkamers en oefenruimtes.  

 

Sinds 2011 werken de 10 medewerkers van Fysiotherapie Wijchen met G2 Paramedici. Marij Broekman vertelt over haar ervaringen:  

“De overstap naar G2 Paramedici is voor ons geruisloos verlopen. Het was fijn dat we een cursus konden volgen en ook altijd een beroep kunnen doen op de vriendelijke medewerkers van de helpdesk. Bij De Heer Software staat de gebruiker centraal, dat zie je echt terug in de dienstverlening.

 

Het pakket werkt voor ons fijn omdat het voldoet aan de standaard maar niet dwingend is. We worden niet geconfronteerd met automatisch gestuurde workflows en kunnen het proces afbreken wanneer we willen. Onze medewerkers kunnen hun eigen werkwijze blijven hanteren, de software is daarbij ondersteunend en niet leidend.   

 

Het declareren gaat erg snel. Doordat we zicht hebben op de voorcontroles kunnen fouten vaak voorkomen worden. Vroeger werkten we nog met een ouderwetse kaartenbak. Het werk waar ik toen acht dagen over deed heb ik nu in no time geregeld. Door het gebruik van G2 is het werk beter verdeeld over de maand en heb ik het gevoel dat ik altijd bij ben met mijn werk. Heerlijk!”.

 

Kijk voor meer informatie over Fysiotherapie Wijchen op www.fysiotherapiewijchen.nl