G2, het  EPD voor paramedici en psychologen

Fy-Fit Fysiotherapie

 

Fy-Fit Fysiotherapie bestaat al sinds 1985. Wat startte als een kleinschalige praktijk in een woonhuis is inmiddels uitgegroeid tot een drukbezochte praktijk met twee locaties. Naast een groot (fysio)fitnesscentrum met een fysiotherapiepraktijk in Grubbenvorst heeft Fy-Fit ook een praktijk in Venlo-Blerick. Met 10 medewerkers werken we sinds begin 2011 met G2 Paramedici.  

 

“We zijn heel tevreden over G2 Paramedici. Het declareren gaat goed en het proces is erg makkelijk. Vergeleken met ons vorige declaratie systeem is dit echt een verademing” aldus Mariet Peeters, secretaresse van Fy-Fit.  

 

Ook de overstap naar G2 Paramedici is volgens collega Elly de Jong goed verlopen. “Na het volgen van de training konden we gelijk met G2 aan de slag. Als we vragen hebben worden we altijd snel geholpen door de Helpdesk. Het is handig dat we onze vragen altijd kunnen indienen via het Helpdeskportaal, meestal krijgen we dan dezelfde dag al een reactie. Ook telefonisch worden we altijd snel en vriendelijk geholpen”.  

 

Voor meer informatie over Fy-Fit Fysiotherapie kunt u kijken op www.fy-fit.com.