G2, het  EPD voor paramedici en psychologen

Fysiotherapie & Hernia Centrum Amsterdam

 

Roy Greve werkt sinds 2005 bij Fysiotherapie & Hernia Centrum Amsterdam. Op drie verschillende locaties in Amsterdam staat hij met een team van acht medewerkers meer dan 50 uur per week klaar om patiënten te helpen. Sinds 2011 werkt de Amsterdamse praktijk met het elektronisch patiëntendossier G2 Paramedici. Deze praktijksoftware gebruiken zij op de verschillende locaties met behulp van hostingpartner Comvio.  

 

Roy Greve over G2 Paramedici in combinatie met Comvio: "G2 is een relatief nieuwe speler op de markt. Juist dat nieuwe is fijn, want een programma moet zich nog kunnen ontwikkelen. Ik voel me als gebruiker betrokken bij de ontwikkeling omdat het altijd mogelijk is om wensen over functionaliteiten kenbaar te maken. Het werken met G2 zorgt voor een grote tijdwinst. Zeker ten opzichte van papieren verslaglegging, wat wij in het verleden nog deden. Nu hebben we alles compact in één programma.  

 

Ik ben erg positief over de combinatie van G2 en Comvio omdat het snel werkt. De voordelen van deze manier van werken zijn voor ons met name het gemak rondom updates, de mogelijkheid om op externe locaties in te loggen en de veiligheid die Comvio ons biedt. De samenwerking tussen De Heer Software en Comvio verloopt ook goed, bij vragen of eventuele problemen kan er door beide partijen snel ingegrepen worden. “